Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام گفت در مجموع 4000 کیلومتر خطوط تغذیه و شبکه و 107 هزار انشعاب گاز در سال 98 در شرکت گاز استان ایلام بازرسی و نشت یابی شد.

«عباس شمس اللهی» در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: واحد بازرسی فنی در شرکت گاز استان ایلام در سال 98 با نشت‌یابی تمام خطوط گازدار تغذیه، شبکه، انشعابات و ایستگاهها زمینه کاهش حوادث، پرت گاز و آسیب در تأسیسات و شبکه گاز را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی گفت: نشت‌یابی 142 کیلومتر خط تغذیه، 1500 کیلومتر شبکه شهری، 2300 کیلومتر شبکه روستایی توسط کارکنان واحد نشت یابی و از طریق دستگاه‌های نشت یاب در یکسال گذشته و با ضریب ایمنی بالا انجام شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام تصریح کرد: علاوه بر نشت یابی خطوط و شبکه تمام انشعابات شهری و روستایی که بالغ بر 107 هزار انشعاب است  نیز در این مدت نشت یابی شده و 204 ایستگاه TBS موجود در سطح استان نیز به صورت کامل مورد بازرسی و نشت یابی قرار گرفته‌اند.

شمس‌الهی تصریح کرد: بیش از 1200 قلم اتصالات گازی مورد استفاده شرکت و پیمانکاران نیز بازرسی فنی شده و 46 مورد تست خطوط فلزی و پلی اتیلن جدید استفاده شده در پروژه‌ها با طول بیش از 246 کیلومتر و 105 کیلومتر نیز لوله های خریداری شده جهت پروژه ها مورد پایش و بازرسی قرار گرفته است.

وی از گازدار شدن 146 واحد صنعتی واحد صنعتی، نصب 13 ایستگاه میترینگ، 61 کیلومتر اجرای خط تغذیه و شبکه برای صنایع به عنوان عملکرد واحد گازرسانی به صنایع و از برنامه ریزی صورت گرفته جهت گازدار کردن 150 واحد صنعتی دیگر در سال 99 خبر داد و اظهار کرد: میانگین مصرف گاز مصرفی در صنایع استان در سال 98 برابر 221 میلیون متر مکعب بوده است که برابر جایگزینی 227 میلیون لیتر گازوئیل مصرفی در صنایع شده است.

وی گفت: هم اکنون 23 جایگاه CNG ، 10 شهرک صنعتی، منطقه ویژه اقتصادی مهران، کارخانه سیمان ایلام و پتروشیمی ایلام از عمده ترین صنایع اقتصادی استان است که از گاز طبیعی به عنوان سوخت استفاده می‌کنند و از کل صنایع گازدار شده، تعداد 48 واحد صنعتی مشمول گازرسانی از طریق مصوبه شورای اقتصاد بوده اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گازرساني استان ایلام شرکت گاز استان ایلام واحد صنعتی نشت یابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۹۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه اعلام کرد: از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری ۸۲۶ اتوبوس وارد پایتخت شده است. تا پایان اردیبهشت ماه ۶۰ دستگاه و تا پایان خرداد ۲۰۰ دستگاه اتوبوس را تحویل ما می‌دهند. با این حساب ۲۶۰ اتوبوس داخلی به میزان ذکر شده اضافه خواهد شد.

وی در ادامه اظهار کرد: این روند را تا پایان شهریور ادامه خواهیم داد و به این ترتیب تعداد اتوبوس‌ها حدوداً به بالای ۱۵۰۰ اتوبوس می‌رسد.

علیزاده با بیان اینکه این اتوبوس‌ها همگی شماره گذاری شده‌اند، تاکید کرد: فقط ۹۷ دستگاه اتوبوس که از سمت وزارت کشور به ما تحویل داده شده است پلاک گذاری نشده بود که با هماهنگی راهور شماره گذاری شده و در خطوط جاری کردیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه عنوان کرد: بنابراین هیچ اتوبوس بدون پلاکی نداریم که به بهانه پلاک متوقفش کنیم.

وی درباره مهندسی خطوط سطح پایتخت نیز بیان داشت: مهندسی خطوط را آغاز و برنامه ریزی کردیم تا در تعدادی از خطوط که از نظر بار مسافر احتیاجی به اتوبوس ندارند مینی بوس جایگزین کنیم تا در خطوط پر ازدحام اتوبوس بیشتری داشته باشیم.

علیزاده گفت: این اقدام را در نزدیک ۵۰ خط انجام دادیم.

وی در پایان با اشاره به راه اندازی تعمیرگاه مخصوص اتوبوس‌های برقی در تهران، خاطرنشان کرد: قرار است تا با ۲ شرکت به مذاکره بپردازیم تا خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی واگذار کنیم.

کد خبر 6100284

دیگر خبرها

  • هدف‌گذاری تبدیل ۱۶۰۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار
  • ◄ تاکید بر احداث، توسعه و تکمیل پایانه ها و پارکینگ های شبکه مترو تهران + عکس
  • واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • بهره مندی هزار و ۶۸۳ شهر و روستای کردستان از گاز طبیعی
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • ۱۶۵۰ روستای کردستان تحت پوشش گاز طبیعی قرار گرفتند
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟