Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کروناویروس و یا بیماری که به سبب آن ایجاد می‌شود دوباره این حقیقت را در زندگی ما پر رنگ کرد که چرا دنیای اطراف ما می‌تواند مأمن چه تهدید‌هایی باشد. همه ما به صورت روزانه با انبوهی از ابزار‌ها روبرو می‌شویم که لزوم پاک بودن آن‌ها در این روز‌ها بیشتر احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو در ادامه به بررسی این موضوع می‌پردازیم که ابزار‌های الکترونیکی پیرامون خود را چطور می‌توانیم ضدعفونی کنیم.

گوشی‌های هوشمند، رایانه رومیزی، لپ‌تاپ، تبلت و بسیاری از ابزار‌های دیگری که روزانه، ساعتی و یا طی هر دقیقه با آن‌ها کار می‌کنیم ابزار‌هایی هستند که در صورت آلوده بودن، می‌توانند برای ما خطرآفرین باشند. اما برای در امان ماندن از خطرات ناشی از آلودگی این ابزار‌ها چه روش‌هایی بهترین است؟

گوشی هوشمند

شاید ابزاری که بیشترین کاربرد را این روز‌ها برای ما دارد گوشی هوشمند باشد. این دستگاه‌ها غالباً نمایشگر‌هایی بزرگ دارند که محل تماس نوک انگشتان ماست و می‌تواند بستری مناسب برای چسبیدن آلودگی‌ها باشد. با این اوصاف تمیز کردن مرتب آن از اولیت‌های روزانه باید باشد.

نکته مهم در مورد ضد عفونی کردن گوشی‌های هوشمند این است که باید از ابزار‌های مناسبی استفاده کنیم که درصد کنترل شده‌ای از ماده ضدعفونی کننده داشته باشد. برای مثال محلول حاوی الکل پزشکی با خلوص بالای ۶۰ درصد می‌تواند ساده‌ترین راه برای ضدعفونی کردن دستگاه‌هایی مانند گوشی هوشمند باشد. در این روش قاعده اصلی همان عدم پاشیدن مستقیم الکل و ماده ضدعفونی کننده به دستگاه است و برای این کار باید واسطی مانند دستمال کاغذی و یا استریل را برای تمیز کردن دستگاه استفاده باید کرد.

در این مرحله اسپری کردن غیر مستقیم به سراسر محیط گوشی بسیار حائز اهمیت است. در این حالت اسپری را روی دستمال استریل و یا دستمال کاغذی می‌پاشید و با آن کل فضای بدنه دستگاه را تمیز می‌کنید.

دقت کنید برای این دستگاه‌ها بهتر است به منافذ گوشی توجه شود و پس از اسپری محلول، به خوبی محل تماس، پاک شود تا باعث وارد شدن ایراد به گوشی نشود. روش دیگر این است که یک دستمال نرم از جنس میکروفیبر را آغشته به الکل کنید و آن را روی تمامی سطوح گوشی و منافذ آن همچون محل شارژ، هندزفری و لنز دوربین بمالید و پس از پاک و ضدعفونی کردن گوشی با یک دستمال نرم و خشک دیگر اقدام به خشک کردن گوشی آیفون خود کنید.

نکته بسیار مهم دیگری که در مورد این ابزار وجود دارد این است که نباید گوشی هوشمند خود را در هر محصول تمیزکننده‌ای فرو ببرید. بنابر پیشنهاد وبسایت گیم‌اسپات، بهترین راه برای ضد عفونی کردن آیفون، استفاده از الکل ایزوپروپیل ۷۰ درصد است و شرکت اپل هم محلول پاک‌کننده و ضدعفونی‌کننده کلروکس (Clorox wipe) را پیشنهاد می‌کند.

صفحه کلید و ماوس

پس از اینکه تمام صفحه کلید خود را پاک کردید، می‌توانید از یک دستمال میکروفیبر یا پارچه بدون پرز برای خشک کردن آن استفاده کنید؛ حتی در صورتی که هیچ مایعی روی صفحه کلید شما دیده نمی‌شود، بهتر است این کار را برای ایمن‌تر بودن و حفظ سلامت دستگاهتان انجام دهید. خوشبختانه ماوس بسیار کوچکتر از صفحه کلید است، بنابراین پاک کردن آن دشوار نخواهد بود؛ هرچند لازم است برای تمیز کردن آن هم دقت بالایی به خرج دهید.

برای تمیز کردن ماوس هم ابتدا دستمالی که به الکل ایزوپروپیل ۷۰ درصد آغشته شده را فشار دهید تا مایعات اضافی آن خارج شود، سپسس ماوس خود را با دستمال تمیز کرده و آنگاه با یک پارچه میکروفیبر و یا پارچه بدون پرز پاک کنید. این روش برای تمیز کردن تمامی اجزای لپ‌تاپ‌ها نیز مؤثر است، اگرچه هنگام پاک کردن مناطقی که دارای شکاف‌های باز هستند، باید احتیاط کنید، زیرا اصلا نباید مایعی را وارد دستگاه الکترونیکی خود کنید، اتفاقی که منجربه خراب شدن دستگاهتان می‌شود.

تمیز کردن دسته‌های کنترل‌کننده بازی‌های ویدئویی بسیار ساده است، اما از آنجایی که هر دکمه، راهی به داخل دستگاه الکترونیک باز می‌کند، لازم است احتیاط کنید. دسته کنترل بازی را با الکل ایزوپروپیل ۷۰ درصد پاک کرده و بلافاصله آن را با دستمال میکروفیبر خشک کنید. اگر می‌توانید اجزای دسته کنترل بازی را از هم جدا کرده و سپس آن را تمیز کنید، این کار را انجام دهید.

این کار باعث می‌شود تمیز کردن هر دکمه جداگانه ساده‌تر شود، اما چندان هم لازم نیست تمامی دکمه‌های دسته را به‌صورت جداگانه تمیز کنید، مگر اینکه دستگاهتان بیش از اندازه کثیف شده باشد. یک راه بهتر برای تمیز نگه داشتن دسته کنترل و تمیز کردن شکاف‌های بین دکمه‌ها، استفاده از یک برس تمیزکننده است که می‌تواند برای تمیز کردن گردوغبار و پاک کردن دکمه‌های دسته بسیار مناسب باشد.

صفحات نمایش

پاک‌کننده‌های باکیفیت زیادی برای تمیز کردن صفحه نمایش وجود دارد، فقط مطمئن شوید که قبل از پاک کردن صفحه نمایش، تمیزکننده را روی پارچه میکروفیبر اسپری کنید.

پاشیدن تمیزکننده روی صفحه به‌طور مستقیم می‌تواند منجربه وارد شدن ترشحات مایع تمیزکننده به دستگاه و آسیب رساندن به آن شود همچنین می‌توانید از دستمال‌های الکلی برای تمیز کردن صفحه‌ها استفاده کنید، اگرچه درصورتی که روی صفحه نمایش عطسه یا سرفه کنید، استفاده از یک مایع ضدعفونی‌کننده اختصاصی می‌تواند در پاک کردن صفحه نمایش موثرتر باشد.

منبع: شهر سخت افزار

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ضدعفونی کردن موبایل هوشمند برای تمیز کردن ضدعفونی کننده گوشی هوشمند صفحه نمایش دستگاه ها کردن صفحه صفحه کلید ابزار ها پاک کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۸۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش

نظارت ها رضایت بخش نیست

جلیل میرمحمدی می افزاید: در حوزه نظارت بر تولید و عرضه آب معدنی های موجود در بازار، متأسفانه نظارت های سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت و سازمان صنعت، معدن و تجارت رضایت بخش نیست.

جلیل میر محمدی،عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی

وی تصریح می کند: درصد قابل توجهی از آب های به اصطلاح معدنی که در اختیار مردم قرار دارد آب معدنی نیست بلکه آب لوله کشی شهر است که آن را با اشعه ماورای بنفش ضدعفونی می کنند و با تفاوت قیمت چند ده برابری نسبت به آب شهری به فروش می رسانند.

چرا آب معدنی؟

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس ادامه می دهد: بسیاری از املاح مورد نیاز بدن در آب شهری نیز وجود دارد اما پایین آمدن کیفیت آب شهری و افزایش شدت سختی آب، سبب شده مردم به مصرف آب معدنی گرایش پیدا کنند.

وی بیان می کند: آب معدنی ها در بطری هایی ذخیره می شود که در شرایط غیراستاندارد و به ویژه در برابر نور خورشید، در معرض فعل و انفعالات شیمیایی قرار می گیرند و برخی مواد مضر برای بدن در آب آزاد می شود.

چه باید کرد؟

میرمحمدی می گوید: باید نظارت ها توسط سازمان های ذی ربط، پر رنگ تر باشد تا اگر احتمالا آب معدنی واقعی نیست، تنها به خاطر یک برچسب و اسم و برند، به وسیله سودجویان به خورد مردم داده نشود.

وی با تأکید بر لزوم نظارت مستمر بر کیفیت آب معدنی ادامه می دهد: از نکات مهم در حوزه نظارتی، نگهداری آب معدنی در مکان های بهداشتی و استاندارد است. همچنین سازمان های ناظر باید عدم صدور مجوز برای استفاده مجدد از بطری های یکبار مصرف که با شست و شو، دوباره وارد چرخه تولید شود را جدی بگیرند چراکه در غیر این صورت بطری آب معدنی بار میکروبی بالایی خواهد داشت و می تواند برای سلامت مردم بسیار مشکل آفرین باشد.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس می افزاید: نظارت مداوم بر کیفیت آب به لحاظ بار میکروبی، املاح سنگین و موارد مختلف آزمایشگاهی، در محل تولید و عرضه نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

مدیرکل پیشین دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اذعان می دارد: بسیاری از مردم به لحاظ معیشتی، دسترسی به آب معدنی ندارند. بنابراین آب لوله کشی مورد نیاز آنان از نظر فلزات سنگین، املاح، نیترات ها باید به طور جامع بررسی شود تا کاملا بهداشتی باشد.

وی تصریح می کند: بخش قابل توجهی از آب مصرفی مردم به غیر از سختی آب، مشکل خاصی ندارد و قابل شرب است به طوری که گاهی از آب های معدنی هم بی ضررتر است.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس درباره توصیه برخی کارشناسان به مصرف آب چاه به جای آب معدنی می گوید: چنانچه آب چاه تصفیه و ضدعفونی نشده باشد بار میکروبی بالایی خواهد داشت که برای بدن مضر است.

وی می افزاید: خوشبختانه بیش از ۹۵درصد مردم جامعه به آب شرب بهداشتی دسترسی دارند بنابراین توصیه به مصرف آب چاه در چنین شرایطی منطقی نیست و می تواند سبب بروز مشکلاتی برای سلامتی مردم شود.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • ضدعفونی کمباین‌های مهاجر در هندیجان
  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • آیا ریست فکتوری برای «تمیز کردن» گوشی قبل از فروش کافی است؟
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • طرح کالابرگ الکترونیکی دوباره اجرا می‌شود؟
  • طرح کالابرگ الکترونیکی مجدداً اجرا می‌شود؟
  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش