Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، به نقل از روابط عمومی شرکت گاز خراسان‌شمالی، حسن‌رضا میربلوکی مدیرعامل شرکت گاز خراسان شمالی با اشاره به اهمیت بازرسی مستمر از خطوط و تاسیسات گاز، اظهارکرد: در سال گذشته ۶ هزار و ۷۱۸ کیلومتر خطوط توزیع و تغذیه و ۱۶۳ هزار و ۲۱۸ عدد انشعاب گاز خانگی، تجاری و صنعتی مورد بازرسی و نشت‌یابی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: علاوه بر نشت‌یابی خطوط گاز، بیش از ۴۸۲ ایستگاه تقلیل فشار، ۸۶۸ مورد شیر و ضخامت سنجی ۵۳ مورد ایستگاه تقلیل فشار توسط واحد بازرسی فنی این شرکت با بهره‌گیری از دستگاه‌های نشت‌یابی و گازسنج مورد بازرسی و نشت‌یابی قرار گرفته‌است.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان‌شمالی افزود: اهمیت و ضرورت انجام بازرسی فنی بر کسی پوشیده نیست، بازرسی فنی موجب بالا رفتن ضریب ایمنی عملیات، صرفه جویی اقتصادی و افزایش بهره‌وری در پروژه‌ها می‌گردد.

وی ادامه داد: بازرسی فنی شرکت گاز خراسان‌شمالی طی سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۶۰ مورد درخواست بازرسی از کالای پروژه‌هایی فعال داشته و همچنین نیز در این راستا ۸۹/۲۲ کیلومتر خطوط لوله اجرایی، تست مقاومت نشتی شده‌است.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان‌شمالی در پایان گفت: با توجه به افزایش شبکه‌گذاری‌های شهری و روستایی در استان و نیاز به انجام اقدامات پیشگیرانه در زمینه بروز حوادث احتمالی، نشت‌یابی از خطوط گاز به یکی از اقدامات اساسی شرکت گاز استان تبدیل شده‌است و امید است با هدف گذاری سال ۱۴۰۱ و پایش‌های دقیق و به موقع تأسیسات و تجهیزات گازرسانی شاهد افزایش حداکثری ضریب ایمنی شبکه و توسعه سطح کیفی خدمات به مشترکان گاز استان باشیم.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: شبکه گذاری های شهری و روستایی شرکت گاز خراسان شمالی دستگاه های نشت یابی شرکت گاز خراسان شمالی بازرسی فنی نشت یابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۸۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط لوله تبریز - ارومیه هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد احمدی در حاشیه نخستین روز برگزاری بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشست خبری گفت: گام مهمی که شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت در دولت سیزدهم برداشته، دریافت دانش فنی واحدهایی است که تاکنون از سوی شرکت‌های بزرگ نفتی دنیا صادر می‌شد و هم‌اکنون این دانش فنی در کشور وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه امروز این همت و هدف در بزرگ‌ترین پروژه پتروپالایشگاهی شهید سلیمانی تجمیع شده است، خاطر نشان کرد: شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران، طراحی بنیادی واحدهای لیسانس و غیرلیسانس این پروژه را به عهده دارد.

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ادامه داد: گام‌های اولیه خوبی در طراحی بنیادی این پتروپالایشگاه برداشته شده است و دی‌ماه پارسال طراحی را آغاز کردیم و در کمتر از سه ماه نخستین بخش این پروژه به مرحله مناقصه رسید و امیدواریم تا نیمه نخست امسال بخش دوم و تا پایان سال طراحی بنیادی آن تکمیل و فازهای اجرایی یکی پس از دیگری عملیاتی شود.

احمدی خاطر نشان کرد: پارسال در تأمین منابع مالی پروژه‌ها با فراز و نشیب‌های زیادی روبه‌رو بودیم، اما چند رکورد هم داشتیم و در حوزه احداث خطوط لوله و مخابرات نفت پیشرفت ۵۰ درصدی در اجرای پروژه‌ها رقم خورد. رکورد دفن ۱۳ کیلومتر خط لوله در یک روز را ثبت کردیم، همچنین در اجرای ابرپروژه‌های پالایشی، رکورد پیشرفت ۳۲ درصدی در یک سال بی‌سابقه بود که در دولت سیزدهم به‌دست آمد.

وی ادامه داد: در صورت تأمین به‌موقع منابع مالی پروژه‌ها، توان کافی در مشاوران ما برای اجرای به‌موقع پروژه‌ها وجود دارد. اساسی‌ترین چالش در اجرای پروژه‌های پالایشی را تأمین به‌موقع منابع مالی پروژه‌ها است.

به گفته این مقام مسؤول، در پروژه فراسرزمینی پالایشگاه ونزوئلا چند گام اساسی برداشتیم که مهم‌ترین آن این بود که با وجود استاندارد مورداستفاده طراحی آمریکا در این پالایشگاه، استانداردهای خودمان را پیاده کردیم. افزون بر آن توانستیم خدمات سازندگان و تولیدکنندگان داخلی خود را صادر کنیم. در گام سوم، فنون صدور خدمات و معاملات بین‌المللی بر تجربه و دانش ما اضافه شد.

بهره برداری از ۹ پروژه خط لوله تا پایان سال

احمدی با اشاره به اجرای عملیات تعمیرات اساسی پالایشگاه ال‌پالیتو در آینده نزدیک، افزود: در پروژه‌های خارجی در آغاز راه هستیم که امیدواریم آیندگان در این مسیر هموار حرکت کنند و از صدور خدمات فنی - مهندسی به دیگر کشورها بهره‌مند شوند.

وی خاطر نشان کرد: در صورت تأمین منابع مالی ۹ پروژه خط لوله را امسال به بهره‌برداری خواهیم رساند. همچنین تا تیرماه امسال ۷ واحد فرآیندی پیچیده طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان به بهره‌برداری می‌رسد.

احمدی ادامه داد: همچنین واحد پیچیده و تخصصی هیدروکراکر این پروژه به‌عنوان بزرگ‌ترین واحد هیدروکراکر خاورمیانه به ظرفیت ۴۲ هزار بشکه به‌زودی عملیاتی شود؛ با راه‌اندازی این واحد همه محصولات ال‌پی‌جی، نفتا، نفت سفید، گازوئیل با استاندارد یورو ۵ اروپا تولید خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت خاطر نشان کرد: همچنین خط لوله تبریز - خوی - ارومیه در هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد، این پروژه به طول ۲۲۰ کیلومتر ۱۴ اینچ و ۱۶ کیلومتر ۷ اینچ، در مجموع ۲۳۶ کیلومتر تعریف و اجرا شده است.

وی گفت: شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران با بیش از ۶۰ سال سابقه یکی از شرکت‌های بزرگی طراحی و پروژه‌ای است که تاکنون خدمات زیادی در حوزه پایین‌دست ارائه کرده و در طراحی و ساخت تمامی پالایشگاه‌های کشور نقش داشته است. این شرکت با بیش از ۱۴ هزار کیلومتر ساخت خطوط لوله نقش مهمی در تأمین انرژی ایفا کرده است و همه پالایشگاه‌ها از خدمات و استانداردهای این شرکت بهره برده و خواهند برد.

کد خبر 6100758 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • خط لوله تبریز - ارومیه هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد
  • ببینید | طوفان شن وحشتناک با سرعت ۱۱۰ کیلومتر بر ساعتی در خراسان شمالی!
  • واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی
  • سرانجام احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • توفانی با سرعت ۱۱۰ کیلومتر سبزوار را درنوردید
  • زلزله بخش‌هایی از تهران را لرزاند/ جزئیات
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور با قابلیت بازرسی ساخته شد
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟